Adatvédelmi tájékoztató

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ A REGISZTRÁCIÓ MENŰPONTBAN MEGADOTT SZEMÉLYES ADATOKHOZ

A KAPITAL II. 90-98 KFT (a továbbiakban: Társaság)  Honlapján a Regisztráció menüpontban, általam megadott személyes adataim szezonális hírlevél küldési célú kezeléséhez kifejezetten és önkéntesen hozzájárulok. (üres, bejelölendő chatbox)

Az Ön által megadott személyes adatokat a Társaság csak az Ön által önkéntesen adott hozzájárulásának visszavonásáig kezeli. Amennyiben Ön az adatai törlését kéri a Társaság az Ön adatait véglegesen törli. Törlési szándékát Ön akár postai úton, akár online módon e-mail küldésével kinyilváníthatja a Társaság felé.

A Társaság adatvédelmi szabályai megtekinthetők a Honlapon közzétett Adatvédelmi Tájékoztatóban.

 

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ A KAPCSOLAT MENŰPONTBAN MEGADOTT SZEMÉLYES ADATOKHOZ

A KAPITAL II. 90-98 KFT Honlapján a Kapcsolat menüpontban, általam megadott személyes adataim válasz célú kezeléséhez kifejezetten és önkéntesen hozzájárulok. (üres, bejelölendő chatbox)

Az Ön által megadott személyes adatokat a Társaság csak az Ön által írtak megválaszolása érdekében és a válasz tudomásul vételéig kezeli. Ezt követően a Társaság az Ön adatait véglegesen törli. Amennyiben Ön nem járul hozzá a személyes adatainak ilyen célú kezeléséhez, az Ön megkeresését személyes adataival együtt azok észlelésével egyidejűleg eleget téve a hatályos adatvédelmi rendelkezéseknek azonnal töröljük.

A Társaság adatvédelmi szabályai megtekinthetők a Honlapon közzétett Adatvédelmi Tájékoztatóban.

 

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ A VÁSÁRLÁS MENŰPONTBAN MEGADOTT SZEMÉLYES ADATOKHOZ

A KAPITAL II. 90-98 KFT Honlapján a Vásárlás menüpontban, általam megadott személyes adataim válasz célú kezeléséhez kifejezetten és önkéntesen hozzájárulok. (üres, bejelölendő chatbox)

Az Ön által megadott személyes adatokat a Társaság csak az Ön vásárlásának lebonyolítása érdekében és annak befejezéséig kezeli. Ezt követően a Társaság az Ön adatait véglegesen törli. Amennyiben Ön nem járul hozzá a személyes adatainak ilyen célú kezeléséhez, az Ön megkeresését személyes adataival együtt azok észlelésével egyidejűleg eleget téve a hatályos adatvédelmi rendelkezéseknek azonnal töröljük.

A Társaság adatvédelmi szabályai megtekinthetők a Honlapon közzétett Adatvédelmi Tájékoztatóban.

 

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ A FIÓK MEGNYITÁSA MENŰPONTBAN MEGADOTT SZEMÉLYES ADATOKHOZ

A KAPITAL II. 90-98 KFT Honlapján a Fiók megnyitása menüpontban, általam megadott személyes adataim ilyen célú kezeléséhez kifejezetten és önkéntesen hozzájárulok. (üres, bejelölendő chatbox)

Az Ön által megadott személyes adatokat a Társaság csak az Ön vásárlásainak gördülékenyebb bonyolítása és kedvezmények nyújtása érdekében kezeli. Ön a fiókját az önkéntes hozzájárulásának visszavonásával bármikor megszüntetheti. Ezt a szándékát akár postai úton, akár online e-mail küldésével kinyilváníthatja a Társaság felé.

A Társaság adatvédelmi szabályai megtekinthetők a Honlapon közzétett Adatvédelmi Tájékoztatóban.

 

X