Sportpálya építés

P1030735A kiváló minőségű gyepfelület kialakítása a megfelelő alapok lerakásával kezdődik.

Az élőfüves játéktér csak komoly szakmai háttérrel megtervezett és kivitelezett módon tudja betölteni hosszabb távon is a funkcióját. A gyeptakaró kialakításánál elkövetett hibák már rövid távon is komoly problémákat okoznak. A megfelelő szerkezetű és mélységű, jó víz, hő és tápanyag gazdálkodású gyökérzóna kialakításával..

Az rosszul kialakított öntözőrendszer, a nem megfelelő vízelvezetés, tápanyag utánpótlás hiányosságai, agrotechnológiai hibák, egyenetlen felszín és nem megfelelő körültekintéssel meghatározott összetételű gyepfelület rövidesen alkalmatlanná válik a minőségi futballra.

Cégünk modern a nyugat európai színvonalnak (Anglia, Németország, Hollandia..) is megfelelő gépparkjával és szakmai hátterével, szaktanácsadással, karbantartási program összeállításával biztosítani tudja, hogy a megrendelő kívánalmai, mind esztétikai, mind funkcionális szempontból teljesüljenek.

Élőgyepes játékteret akár saját termesztésű gyepszőnyegünkkel akár fűmagvetéssel is ki tudunk alakítani.

A kivitelezés után sem hagyjuk magukra partnereinket, rendszeres tanácsadással és gyakorlati segítséggel a megrendelő lehetőségeinek figyelembevételével közösen alakítjuk ki a fenntartás módját.

 

X